Omnichannel surveyen er klar!

I forhold til at opnå intern forankring for arbejdet med omnichannel er det nyttigt med en indikation af, om din virksomhed er foran eller bagefter resten af din branche.

Derfor har Dansk Erhverv og Networked Business Initiative netop lagt den sidste hånd på omnichannel surveyen, så du kan skabe dit eget billede af din virksomheds omnichannel modenhed.

Surveyen er udviklet på baggrund af min bog “Hvis det handler om mig, så køber jeg!” og testet af flere danske detail-virksomheder.

Tag testen og mål din virksomheds modenhed

Ved at følge nedenstående link og bruge 20 minutter på at besvare spørgeskemaet kan du finde ud af, hvor modent din virksomhed arbejder med omnichannel.

Du kan tage surveyen på dette link: bit.ly/oc-survey

I første omgang får du et billede af din virksomheds modenhed, som du kan benytte internt. Afhængigt af, hvor mange andre virksomheder, der har besvaret spørgeskemaet før dig, kan du også se, hvordan du klarer dig i sammenligning med andre virksomheder.

Dataene er dine egne

Alle besvarelser føder ind i den samlede datamængde, som NBI samler ind i deres globale undersøgelse af digital modenhed. Dine data er private og videregives kun i aggregeret og anonymiseret form, så de kan indgå i benchmark for andre virksomheder samt generelle analyser. Den partner, som har inviteret dig til at tage surveyen kan anmode om at se din besvarelse – men det er helt op til dig at sige ja eller nej.

Jeg håber, at du vil finde både survey og model nyttig!

Jamen, jeg arbejder på bureau…

Hvis du arbejder på bureau kan du selv oprette dig som partner hos Networked Business og invitere dine kunder til at tage omnichannel surveyen. Alle virksomheder, der tager surveyen igennem dit link, har du muligheden for at anmode om indblik i den specifikke besvarelse. Det kan forhåbentlig føre til en meningsfuld samtale om, hvordan I sammen udvikler virksomheden mod større modenhed inden for omnichannel.

Du opretter dig på www.networkedbusiness.org og får derefter din egen personlige survey-URL. fx. http://bureaunavn.networkedbusiness.org/omnichannel

God fornøjelse!