Book et foredrag!

Hvis du eller din virksomhed har brug for inspiration eller måske endda et velment spark bagi, så tøv ikke med at række ud til mig. På baggrund af min mangeårige erfaring med digital markedsføring og ikke mindst mit arbejde med bogen ”Hvis det handler om mig, så køber jeg!” har jeg udviklet en række foredrag, som sikkert kunne være interessante.

Foredragene spænder fra det meget generelle omkring forbrugeradfærd anno 2015-2020 til det mere dybdegående og involverende ift. hvordan virksomheder skal agere på disse nye præmisser. De dybdegående foredrag kan indeholde stor grad af involvering af deltagerne og endda forudgående arbejde med specialudviklede digitale spørgeskemaer.

Kontakt mig på rasmus@omnichannelmarketing.dk

Fra  B2B topmøde i Vejle - april 2015
Fra B2B topmøde i Vejle – april 2015

 

Erfaren foredragsholder

Med min mangeårige baggrund som konsulent er jeg vant til at tale offentligt og har det godt med at optræde. Jeg gør en dyd ud af at involvere publikum, så det bliver mere to-vejs og mindre monolog.

”Vi var 80 marketingansvarlige til Brunch briefing hos metroxpress. Rasmus var inviteret til at tale om omnichannel marketing. To timer senere var store emner som big data, customer experience og omnichannel skaleret ned til en forståelig størrelse og ikke mindst, forstået på den rigtige måde.

Vi fik cases fra det virkelige liv, best practice og blev introduceret for et konkret værktøj ”Kundemålskiven”. Det hele blev serveret med humor, involvering, faglig dybde og formidlet med enegi og passion. Vores gæster gav Rasmus´ topkarakter for sin performance og ratede arrangementet som 100% anbefalingsværdigt.”  

– Mie Bilberg, PR & Customer Experience Director, metroxpress.

 

Overordnede oplæg

Hvad er omnichannel?

Hvordan agerer kunderne i dag forud og i forbindelse med et køb? Hvad er de nye teknologiske muligheder? Og hvad betyder det for din virksomheds måde at drive kommunikation, service og ikke mindst handel på?

Hvordan bruger du Data og Big Data i markedsføring?

Big Data er stadig ét af de helt store buzzwords i erhvervslivet. Foredraget zoomer ind på, hvordan Big Data spiller en væsentlig rolle i din måde at lave marketing, kommunikation og service. Hvilke data kan og bør opsamles og hvordan finder man frem til de gyldne nåle i høstakken?

Hvordan overlever danske virksomheder truslen fra udlandet?

Kun 6 af de 8 mest populære netbutikker i Danmark er danskejede. De danske forbrugere sender i stadig stigende grad gigantiske summer ud af landet og i lommerne på udenlandske selskaber. Hvad skal danske virksomheder gøre, for at overleve truslen udefra? Hvordan skal fysiske og digitale kanaler spille sammen for at vinde kundernes loyalitet?

Er omnichannel også for B2B?

Omnichannel bølgen ruller ind over danske virksomheder. Ambitionerne er store og der snakkes længe om forbrugernes nye vaner. Men hvad med B2B? Hvorfor er omnichannel også en væsentlig faktor inden for B2B og hvordan skal udfordringen tackles ift. både store og små kundebaser?

 

”Netværk Danmark har flere gange haft fornøjelsen af at bruge Rasmus Houlind som Foredragsholder om Omnichannel & Big Data. Det der gør Rasmus særlig som foredragsholder er en rigtig god kombination af faglig dybde og en meget vedkommende stil. Med en interessant vekselvirkning mellem internationale cases, danske succeser og grundig teori fanger Rasmus publikum. Der inspireres med gennemarbejdede modeller, deltagerne involveres, så de alle går hjem med et klart billede af egne next steps i processen.”
– Heidi Nyby, Netværksdirektør, Salg & Marketing, Netværk Danmark

 

Dybdegående oplæg

Hvordan organiserer man effektivt sin virksomhed ift. omnichannel?

Mange marketing-professionelle oplever, at de organisatoriske udfordringer overstiger de tekniske og de kreative. Bliv klogere på, hvordan organisations- og incitamentsstrukturer, digitale kompetencer og samarbejde på tværs af organisationen spiller en afgørende rolle ift. at skabe en sammenhængende oplevelse for kunderne på tværs af kanaler.

Hvordan arbejder man struktureret med permission-opsamling?

Bliv klogere på, hvordan du effektivt arbejder med at flytte kommunikationen med dine kunder og kundeemner fra dyrt betalte kampagner til medier og kanaler, som du selv kontrollerer og ikke behøver betale for at udkomme på. Hvordan får I lettest muligt accept fra så mange kunder som muligt til at udkomme 1:1 på forskellige platforme.

Hvordan bruges data effektivt til personalisering og segmentering af kommunikation og service?

Hvordan udnyttes data til at give kunden følelsen af, at de er hovedpersonen i jeres fortælling om dem, og ikke ofre for den seneste kampagne? Hvor ligger grænsen for, hvor tæt det kan betale sig at gå, og hvor mange unikke situationer kan det betale sig at håndtere?

Hvordan struktureres målstyring og optimeringsprocesser for omnichannel?

Hvis I bestræber jer på at kommunikere 1:1 med kunderne og skabe så mange sømløse kundeoplevelser for så få midler som muligt – hvordan giver det så mening at måle effekten af denne indsats? Ligesom kunden bør være i centrum når I kommunikerer bør kunden være det centrale målepunkt for jeres omnichannel marketing. Få en grundig indføring i, hvordan forskellige metrikker kan afdække omnichannel succes på både finansielle og emotionelle parametre.

 

 

Menu Title